Vuokra-asunnot ikäihmisille

Haluaisitko muuttaa lähemmäksi Polvijärven palveluja?

Polvijärven Vanhustentaloyhdistys vuokraa ikäihmisille viihtyisiä yksiöitä. Meiltä löytyy yhteensä 78 asuntoa, joista yhdeksän on tarkoitettu liikuntarajoitteisille. Asuntomme sijaitsevat Kallioniementiellä eli lähellä Polvijärven palveluita.

Lähimpään kauppaan on matkaa n. 400 metriä, terveyskeskukseen n. 550 metriä, ja tietysti Koivikon Pirtille vain muutamia kymmeniä metrejä! Kaikki palvelut ovat siis lähellä Sinua!

Meillä asukas voi varata itselleen myös saunavuoron ja löylyttelemään pääsee kerran viikossa. Pyykkitupa on myös asukkaiden käytössä ajanvarauksella. Pyykkituvasta löytyy myös kuivuri.

Samasta pihapiiristä löytyy Koivikon Pirtti, joka tarjoaa maksutonta viriketoimintaa arkisin kaikille ikäihmisille. Koivikon Pirtti toimii ikäihmisten kohtaamispaikkana ja samalla pääset tutustumaan myös muihin pihapiirin asukkaisiin ja kyläläisiin. 

Mikäli Sinä tai äitisi, isäsi, mummisi tai pappasi kaipaa asuntoa niin olethan yhteydessä isännöitsijäämme Otto Hirvoseen puhelimitse 050 407 3072.

Isännöitsijän kanssa voitte sopia asuntonäytöstä ja mahdollisesta jatkosta.

Alhaalta löydät kuvia miltä asuntomme näyttävät.

Palautteita Vanhustentalolla asumisesta:

"Nyt on ollut rauhallista asua.""Asuntokin välttää, on lämmintä, eikä tarvihe talvellakaan paljon lumitöitä tehdä."


"Tykkään asua, on ollut rauhallista, ei mitään moittimista."