Ikäihmisten viriketoiminta

Mitä se on ja kuka sinne saa tulla?

Meille on sydämen asia järjestää ikäihmisille virikkeitä ja toimintaa, että he pääsevät pois neljän seinän sisältä sekä näkevät toisiaan. Erityisesti Koivikon Pirtti toimii ikäihmisten kohtaamispaikkana, jonne kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat.

Viriketoiminta on kaikille maksutonta ja vapaaehtoista. Mukaan toimintaan saa tulla aina kun sinulle sopii tai kun ohjelma on sinulle mieleistä. Vaikka meillä onkin arkisin erilaista ohjelmaa niin tänne saa tulla ihan vain juttelemaan ja istuskelemaan - mihinkään toimintaan ei ole pakko osallistua. Monelle Koivikon Pirtti on kohtaamispaikka, jossa näkee muita ikäihmisiä ja saa keskustella päivän polttavista aiheista.

Pyrimme järjestämään mahdollisimman monipuolista toimintaa kuten musiikkia, askartelua, liikuntaa, pelejä, muisteluita sekä aika ajoin kutsumme myös vieraita. Järjestämme toimintaa ikäihmisten ehdoilla, joten heidän toiveensa kuunnella aina ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme myös toteuttamaan niitä.

Meillä on kerran kuussa ruuanlaitto päivä, jolloin teemme yhdessä ruokaa ja tärkeimpänä tietysti tässä päivässä on yhteisruokailu. 

Viriketoimintaa järjestämme aina arkisin ma-pe klo 12-14. Auki olemme kuitenkin jo aamu yhdeksästä asti, joten tänne voi pistäytyä milloin vain vaikka juttelemaan! Voisiko Koivikon Pirtti olla paikka sinulle tai läheisellesi? Meille saa tulla käymään ja katsomaan millaista toimintamme on. 

Koivikon Pirtille tulemista ei kannata jännittää! Nappaa kaveri tai sukulainen mukaan ja tulkaa yhdessä käymään!

Viikko-ohjelmamme näet mm. Facebookista, Instagramista, Outokummun seudusta sekä voit bongata sen myös useamman kaupan ilmoitustaululta.