Majoitus

Kaipaatko majoitusta vierailusi ajaksi?

Oletko kenties tulossa sukuloimaan tai tarvitset muuten vain majoitusta Polvijärveltä? Meillä voit majoittua Vieras Kammarissa tai Vekkulin Kammarissa vierailusi ajaksi. Molemmat ovat valmiiksi kalustettuja yksiöitä, joita vuokraamme lyhyemmäksi sekä pidemmäksi aikaa.

Molemmista Kammareista löytyy kaikki tarpeellinen, jotta vierailusi olisi mahdollisimman viihtyisä. Kammareista löytyy oma keittiö, jossa valmistuu niin ruoka kuin aamukahvitkin! Lisäksi huoneistossa on viihtyisä ruokailu/oleskelutila sekä alkovi missä unet maistuu maittavilta!

Molemmista kammareista löytyy kaksi yhden hengen sänkyä. Mukaan tarvitset vain omat liinavaatteet sekä pyyhkeen. 

Majoituksen hinta on 40€/vuorokausi. Mikäli haluat vuokrata jompaa kumpaa Kammaria pidemmäksi aikaa niin annamme Sinulle mielellämme tarjouksen. 

Varaukset ja kyselyt Kammareista voit laittaa joko sähköpostitse: info@koivikonpirtti.fi tai soittaa numeroon 050 543 5714.

 

Vieraiden palautteita majoituksesta:

"Iso kiitos Polvijärven Vanhustentaloyhdistys r.y.:lle kun vuokraa tarvitsijoille yöpymisen Vieraskammarissa.""Yövyimme taas Vieraskammarissa. Oli mukava jutella paikallisten ihmisten kanssa. Kiitos henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta."


"Poikkesin Porvoosta mummon 95v. päiville. Näppärän kokoinen asunto yöpyä ja hyvällä paikalla. Suuri kiitos!"